Lumidee is jarig en trakteert!

Improved Motorola CLPe!
8 juli, 2020
Work from Anywhere with Jabra
1 augustus, 2020

Stichting Buddyhulp & Lumidee vieren samen feest

Vandaag blaast Lumidee maar liefst 27 kaarsjes uit. Natuurlijk vieren wij dat hier op kantoor met een lekker stukje taart, maar pakken wij dit jaar niet uit met een groot feest. In plaats daarvan vinden wij het, juist in deze tijden, veel fijner om mensen te trakteren die dit heel goed kunnen gebruiken.

En daarom doen wij een donatie aan een heel mooi initiatief uit de regio; Stichting Buddyhulp. Met deze donatie gaan zij hun website en hun volledige intranet, wat hun belangrijkste life-line is als het gaat om de onderlinge communicatie, vernieuwen.

Stichting Buddyhulp koppelt betrokken vrijwillige buddy’s aan mensen die dat nodig hebben. Mensen die ernstig ziek zijn bijvoorbeeld, eenzame ouderen of mensen die om wat voor reden dan ook een tijdje buiten de samenleving zijn komen te staan. Buddy’s helpen vrijwillig en kosteloos, maar doelgericht. Zij helpen mensen door gericht doelen te stellen, daarin concrete stappen te maken en zo echt een verschil te bewerkstelligen.

Een heel mooi initiatief en heel hard nodig in deze tijd waarin veranderingen in de zorg, individualisering, vergrijzing en een terugtrekkende overheid het voor mensen steeds lastiger maakt om vanuit een moeilijke situatie hun leven weer op de rails te krijgen.

Bent u bekend in de regio Noord-Oost Brabant en bent of kent u iemand die als buddy zou willen aanhaken bij dit mooie initiatief? Laat dan ook zeker van u horen!

Wij wensen Buddyhulp heel veel succes met de realisatie van hun nieuwe website en intranet. Zodra het allemaal af is, zullen we het ook zeker graag weer met u delen.