Denk aan uw oren, ook wanneer u mobiel werkt

Welk bereik heeft mijn headset?
8 mei, 2019
Perfect voor de mobile professional
14 mei, 2019

Werken is tegenwoordig lang niet meer altijd gebonden aan een kantoor. Voor het bellen in drukke ruimtes of tijdens Skype calls onderweg pakt u snel even uw oordopjes erbij. Grote kans dat dit de oordopjes zijn die u standaard meegeleverd kreeg bij uw smartphone, wel zo gemakkelijk.

Wist u dat deze oordopjes geluid niet of onvoldoende filteren en geluidspieken toelaten? Doordat ze dicht bij uw trommelvlies zitten, is dit schadelijk voor uw gehoor. Bovendien sluiten ze uw oren niet goed af, waardoor u omgevingsgeluid blijft horen en het volume harder zult zetten dan nodig. 

Noise-cancelling oordopjes

Onder andere Sennheiser, Jabra en Poly bieden headsets met geïntegreerde noise-cancelling die de schadelijke geluidspieken onderdrukken en uw gehoor beschermen. Een professionele headset sluit uw oren bovendien goed af voor omgevingsgeluid. Hierdoor hoeft u het volume niet harder te zetten om deze geluiden te elimineren en kunt u direct een kwalitatief goed gesprek voeren.