Coming soon: Jabra Evolve 65e

Perfect voor de mobile professional
14 mei, 2019

Coming soon: Jabra Evolve 65e

Het handige, lichtgewicht, om de nek-ontwerp is ontworpen voor professioneel, UC-gecertificeerd geluid onderweg. Met Jabra's Evolve 65e hoeft zich geen zorgen te maken over windruis of een slechte verbinding, de headset biedt een consistent en superieur geluid. Met een batterij die maar liefst 13 uur lang meegaat, blijft u onderweg productief. Dankzij de USB Bluetooth-adapter kunt u gelijktijdig verbinden met uw pc en smartphone. Het in gesprek-lampje laat mensen om u heen weten dat u niet gestoord wilt worden.

Interesse in de Jabra Evolve 65e en wilt u als eerste weten wanneer deze via Lumidee beschikbaar is? Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven.

Houd mij op de hoogte