VoIP toestellen bij Lumidee

Jabra Pro 920 Duo/Mono eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar
16 april, 2019
Telefonie in de cloud
30 april, 2019

VOIP TOESTELLEN BIJ LUMIDEE

Doordat u met VoIP over internet belt, wordt ook het begrip ‘telefoon’ een stuk breder. Zo kunt u uiteraard gebruik maken van een VoIP deskphone die verbonden is met internet. Maar wist u dat u voor VoIP niet per se een fysieke telefoon nodig heeft om te bellen? U kunt namelijk ook bellen via uw computer/laptop. Met de zogeheten soft calling belt u via een headset die aangesloten is op de computer en wordt er dus gebeld vanuit of de CRM interface of via de interface van de VoIP software. Bovendien is het met VoIP mogelijk om uw vaste nummer te koppelen aan uw mobiele telefoon. Ideaal wanneer u veel onderweg bent voor uw werk en ook daar goed bereikbaar wilt zijn.

Kort gezegd zijn er drie manier waarmee u kunt bellen via VoIP:

  • VoIP deskphone
  • VoIP softphone
  • Vast-mobiel integratie

VoIP is bovendien zo flexibel in te zetten, dat u ook kunt combineren om het optimaal te laten aansluiten bij uw communicatie behoeften.

Lumidee biedt u een breed scala VoIP toestellen en softphones aan. En ook wanneer u veel onderweg bent voor uw werk, kunt u terecht bij Lumidee. Naast zakelijke communicatie oplossingen zoals headsets, portofoons en speakerphones leveren wij namelijk mobiele telefoons van onder andere Apple, Samsung en Huawei. Op deze manier biedt Lumidee u alle tools voor de toekomst in de Cloud.