Telefonie in de cloud

VoIP toestellen bij Lumidee
30 april, 2019
ISDN1/2 stopt per september, verlies geen verbinding
30 april, 2019

TELEFONIE IN DE CLOUD

Een goed alternatief voor ISDN is Cloud Telefonie. Dit is kort gezegd bellen via internet, ook wel VoIP genoemd. Dankzij slimme software oplossingen, van bijvoorbeeld Xelion en My-Connect, is het mogelijk om de telefoongesprekken via internet te laten lopen door middel van een virtuele telefooncentrale. Het digitale communicatieplatform maakt het mogelijk om altijd en overal de telefoon op te nemen, vanaf elk apparaat. Cloud telefonie werkt samen met vaste toestellen, handsets, softphones en smartphones. Bovendien heeft u te allen tijde toegang tot alle functies, kunt u voicemails afluisteren en uw telefoonboek raadplegen.

Om een gesprek te voeren via Cloud telefonie heeft u een internetverbinding nodig, een telefoonnummer en een toestel dat geschikt is voor VoIP. Deze telefoon wordt aangesloten op de router en belt niet langer over de telefoonlijn zoals bij ISDN, maar via internet.

The sky is letterlijk the limit wat betreft de mogelijkheden van Cloud Telefonie. Neem contact op met één van onze medewerkers als u meer wilt weten over de functionaliteiten van onze Cloud dienst: Lumidee Connect.