Groepsgesprekken Skype uitgebreid naar 50 personen

Sennheiser introduceert SDW 5065 en SDW 5066
16 april, 2019
Jabra Pro 920 Duo/Mono eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar
16 april, 2019

Microsoft verdubbelt het aantal gebruikers dat tegelijk kan deelnemen aan een videochat op Skype. Het limiet van de groepsgesprekken wordt verhoogd van 25 naar 50 personen. Door de verdubbeling ondersteunt Skype nu meer gebruikers in één gesprek dan Apple’s FaceTime, die tot maximaal 32 personen gaat.

Met name voor de zakelijke Skype gebruikers is dit goed nieuws. Steeds meer werknemers werken flexibel, en vaker vanuit huis of op reis. Door de uitbreiding van Skype kan iedereen een vergadering bijwonen, waar ze ook zijn.

Ook de manier waarop mensen voor grote groepsgesprekken worden uitgenodigd, is aanpast door Microsoft. De deelnemers krijgen een notificatie te zien in plaats van dat ze gebeld worden. Wanneer personen niet direct (kunnen) reageren, is het voor de organisator van het gesprek mogelijk om deelnemers individueel te bellen.

Bent u nog op zoek naar een geschikte headset voor Skype? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.