Goed horen, zelfs als u minder hoort

Gecombineerde krachten, dezelfde prestaties
1 april, 2019
Sennheiser introduceert SDW 5065 en SDW 5066
16 april, 2019

Gehoorproblemen zijn voor sommige onder ons een lastig onderwerp. De Raad voor Gezondheidsonderzoek maakte in 2003 bekend dat er circa 1.5 miljoen slechthorende Nederlanders zijn. Een groot deel hiervan ondervindt hierdoor problemen op de arbeidsmarkt. Binnen de wereld van communicatie hoeven gehoorsproblemen geen bezwaar te zijn. Door het gebruik van Telecoil technologie wordt het mogelijk om via het gehoorapparaat de elektronische signalen van de headset te ontvangen. Hiermee kan een slechthorend persoon een headset gebruiken met hetzelfde effect als een goedhorend persoon. De Telecoil techniek maakt gebruik van het principe van een ringleiding via de luisterspoel.

Om hiervan gebruik te kunnen maken is het van belang dat een gehoorapparaat een T- of MT-stand heeft. 

De Jabra GN2100 is voorzien van één traditionele speaker en één Telecoil. Door dit principe is de headset in staat om het signaal over te brengen naar een gehoorapparaat. 

Specificaties:

  • QD aansluiting
  • Aan te passen aan eigen voorkeur
  • Draaibare microfoonboom
  • Duo draagstijl
  • Verschillende oorkussens beschikbaar