Uw telefonie helemaal in de wolken

Prettiger werken
Prettiger werken minder afleiding
11 februari, 2019
De beste aanbieding op de Plantronics C725 en C720
25 februari, 2019
Cloud telefonie bij Lumidee

Cloud telefonie bij Lumidee

Lumidee Connect is uw telefooncentrale, waar u ook bent. Op kantoor, onderweg of thuis. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. Zonder een fysieke telefooncentrale op locatie te hebben staan kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten van de meest uitgebreide centrales. En dat allemaal flexibel en schaalbaar. U betaalt alleen voor de functionaliteiten per gebruiker, zonder grote investeringen en met alleen maandelijkse kosten.

Lumidee is gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel en is de eerste cloud dienst in Nederland die werkt op dit platform. MiCloud Office (Telepo) is een uiterst betrouwbaar platform dat wordt gebruikt door meer dan 25 Service Providers in Europa, waaronder Tele2 en Telia, die gezamenlijk al ruim 1.000.000 actieve poorten hebben verdeeld over 25.000 organisaties.

Meer weten over de mogelijkheden? Download de brochure of neem geheel vrijblijvend contact op met Lumidee.