Active Noise Cancellation Headsets.

Wireless headphones, de droom van iedere multitasker.
18 januari, 2018

Ben jij senior genoeg om je de goede oude tijd te herinneren waarin je nog je eigen plekje op kantoor had? Dan is het hoog tijd om wakker te worden. Klop klop, de toekomst staat voor de deur!

De tijd waarin je zeeën van ruimte op en rond je bureau had zijn lang verleden tijd. Terwijl de gemiddelde werknemer in 1985 maar liefst 37m² bureau ruimte tot zijn beschikking had, heeft deze vandaag de dag slechts 14m² om mee te werken.

Het werken in een open kantoor of flexplek komt met een groot scala aan negatieve gevolgen zoals verminderde efficiëntie, een slechtere gezondheid en algemeen verlaagd welzijn.

69% van alle werknemers is niet tevreden met het lawaai in zijn werkplek, 63% van alle werknemers zegt zich niet te kunnen concentreren door lawaaierige collega’s en maar liefst 89% zegt dat ze productiever zijn als ze alleen zijn.

Alhoewel het klopt dat sinds 1985 de omvang van onze werkplekken is afgenomen, is het tempo waarop technologie zich is blijven ontwikkelen nog sneller toegenomen. Gelukkig hoeven we tegenwoordig dan ook niet meer te werken met technologie uit de jaren ’80. Onze hedendaagse technologie zorgt er voor dat we niet enkel kunnen overleven in een kantoor dat steeds meer veeleisend aan het worden is, maar zorgt er zelfs voor dat we in deze extreme omstandigheden kunnen excelleren.

Koptelefoons met (active) noise cancellation zijn onze redding! Hiermee is het namelijk mogelijk om in een dynamische en hectische kantooromgeving met je collega’s samen te kunnen werken zonder dat je je druk hoeft te maken om afleidingen en een te kort aan concentratie.

 

 

Deze Active Noise Cancellation headsets, of ANC, filteren het geluid van je omgeving weg en creëren een klimaat waarin jij je kan focussen op het werk dat gedaan moet worden. Intelligente microfoons fiteren lawaai in jouw omgeving weg waardoor jij altijd op een glasheldere manier met collega’s over de hele wereld kan vergaderen.

Dus de volgende keer dat jij omringt bent in een zee van geluid vraag jezelf dan af; Ben ik hier slechts aan het overleven, of ben ik aan het excelleren?

Koop jouw Active Noise Cancellation headsets hier.